Cautare

32191 de rezultate pentru "clara 2c o tanara de doar 10 ani pasionata de cristale" (3.58 secunde)
Lullu este doar complice! ... https://youtu.be/5CVteJPDrTQ Lullu aka Zsuzsana Cerveni si-a gasit un complice, in persoana lui Theo, si lanseaza single-ul Sunt doar complice”.
PAGINI DE ISTORIE LOCALA: Prin Cadrilaterul romanesc de altadata (III) BALCIC - BIJUTERIA DIN COROANA ROMANIEI MARI (AUTOR BLOG: ... CONSTANTIN TUDOR) Prin anul 1980, cand lucram la Biroul de turism pentru tineret, am ajuns pentru prima oara la Balcic.
FARCAS) Simona Misea (S.M.), o tanara psiholoaga din Bucuresti, mi-a adus in atentie un caz petrecut in acea zona misterioasa din Muntii Buzaului numita Tara Luanei. Interesata de latura transpersonala a psihologiei, in cadrul unui curs universitar, S.M.
FARCAS) Acum 50-60 de ani, entuziasmul privind cucerirea Cosmosului era la culme. ... Populatia globului, ca si consumul de energie cresteau exponential si toata lumea era convinsa ca aceasta tendinta va dura sute sau mii de ani de acum inainte;
Potrivit datelor anuntate de Biroul Electoral Central (BEC), din totalul de 35 de europarlamentari romani care vor pleca in Parlamentul European 11 vor fi democrati, 8 social-democrati, 6 - PNL, in timp ce PLD si UDMR vor avea cate doi.
Un blogger indignat a povestit pe blogul sau cum un individ fara experienta la volan a produs un accident teribil, in urma caruia a murit o fata tanara, de numai 30 de ani. Soferul vinovat de producerea accidentului a avut doar rani usoare.
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite.
Cu toate ca directorul Directieri de Sanatate Publica (DSP) Constanta, dr. ... , pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca nu poate face echipa cu Clara Junc, directorul economic, aceasta pare sa aiba noroc si sa fie "ocolita" de actualul guvern.
Lucian Bute a declarat ieri, la plecarea spre Canada, ca se gandeste sa atace alte centuri mondiale, nu doar pe cea a categoriei supermijlocii, versiunea IBF, pe care a pierdut-o in fata lui Carl Froch Pugilistul roman Lucian Bute si-a incheiat vacanta in Romania.
Emotionanta scrisoarea poetei Clara Margineanu, de pe patul de spital, distribuita prietenilor ei de pe Facebook: ... Va rog respectuos, ca in ceea ce ma priveste, sa luati in seama doar mesajele postate si semnate de mine. ... Deocamdata, exista cantitatea de sange care imi este necesara.
In cadrul expozitiei organizate de Valentine‘s Day, la Sala Dalles, Mihaela Hotaru, o tanara excentrica, creeaza palarii si accesorii chic pe care le expune si vinde aici.
Puteti citi in continuare, preluat dupa site-ul PSD, transcriptul primei parti a Conferintei de presa sustinuta de presedintele PSD, Victor Ponta, dupa sedinta BPN din 12 iulie 2010.
Astazi e ziua ta, Daciana Sarbu Eurodeputata PSD, fondatoarea Asociatiei Scoala pentru Sanatate, Daciana Sarbu implineste astazi 37 de ani.
Mai multe intalniri recente ma provoaca la o discutie mereu amanata.
Mai multe intalniri recente ma provoaca la o discutie mereu amanata.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca motiunea de cenzura depusa de PDL ii avantajeaza pe liberali si daca este adoptata, si daca este respinsa, motivand ca pozitia Guvernului este foarte clara si ca acest demers va genera un razboi intre PDL si PSD.
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat joi ca decizia Curtii Constitutionale privind declararea OUG 230 ca neconstitutionala este o victorie clara a societatii civile, a PNL si a statului de drept impotriva "incompetentei unui guvern amatorist".
Misiunea viitorului Congres al Partidului Social Democrat este, in principal, sa dea o orientare clara a formatiunii pentru o opozitie viguroasa si eficienta, considera presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu. Potrivit acestuia, PSD nu are nevoie de artificii.
Dezamagirea ar fi totala daca cetatenii il voteaza pe Basescu Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca, in situatia in care Traian Basescu ar fi votat la referendumul de demitere pentru a-si continua mandatul, aceasta ar inseamna ca USL nu a inteles "starea de spirit a lumii".
google-analytics.com